Закупуване на самолетен билет Сподели

Вече имаш работна оферта и DS-2019? Да не губим време - закупуваме самолетния билет за мечтаното пътуване!

Viking осигурява на всеки участник в програмата Work and Travel USA двупосочен самолетен билет до САЩ и обратно. Авиокомпаниите, с които пътуват нашите участници, са Air France, Alitalia,  KLM, Delta Airlines, British Airways, Turkish Airlines, Lufthansa и всики останали, които предлагат изгодни студентски тарифи. Всеки участник има възможност да избере най-добрата ценова оферта за него.

Датата на заминаването се определя от участника съобразно първия работен ден според DS-2019, като ние препоръваме да не е повече от 3 дни преди началото на програмата, за да избегнеш закупуването на допълнителна медицинска застраховка. Летището на пристигане в САЩ обикновено е международното летище най-близко до града, в който ще работиш, за да можеш да пристигнеш на твоята месторабота бързо и удобно.

Датата на връщане трябва да е съобразена с последния работен ден според DS-2019 и да е в рамките на позволения туристически престой от 1 месец.  При избора на летище на връщане имаш повече възможности - или да избереш същото летище, на което си пристигнал, или да избереш всяко международно летище в САЩ, съчетавайки го с дългоочакваната ти екскурзия.


  Какво е SEVIS Твоята виза  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 56 Оферти | Виж всички