Твоята медицинска застраховка Сподели

Всеки участник в програмата Work and Travel USA на Viking има достъп до информация за медицинската си застраховка чрез личния си он-лайн профил, както и в предоставените  ориентационни материали. Там може да се открие детайлна информация за покритието на застраховката и начина на използването й.

Застраховката покрива болничния престой за внезапно възникнали болести или злополуки. Застраховката не покрива: зъболечение, общомедицински прегледи, предварително съществуващи   заболявания или състояния, болести предавани по полов път,   практикуване на опасни спортове, употреба и въздействие нa алкохол, забранени вещества и др.

Медицинската застраховка е задължителен елемент от програмата и покрива  работния период, отбелязан в т.3 на DS-2019. Важно е да знаеш, че застраховката не покрива туристическия период от 30 дни, така че ако си предвидил вълнуващо приключение след като приключиш с работата, е препоръчително да закупиш  допълнителна застраховка.

Само във Viking можеш да получиш безплатна застраховка за петия месец, през който само пътуваш. Научи как в най-близкия ни офис!


  Квартирата Какво е DS-2019  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 56 Оферти | Виж всички