Повече за твоето настаняване Сподели

Независимо дали ние ти предоставяме работната оферта или ти сам си я намерил, осигуряването и резервирането на квартира е задължително условие на Work and Travel програмата. Така ще си спокоен, защото след пристигането си в САЩ, ще знаеш точно къде да отидеш и да се настаниш.

Premium програма: В работната оферта има подробна информация за условията и цената на квартирата, а също и за размера на депозита. Някои работодатели изискват депозит от участниците, който в повечето случаи се възстановява след края на програмата, стига квартирата да бъде предадена в състоянието, в което е приета. Това изрично е упоменато в работната оферта. Участниците обикновено се настаняват в къщи, апартаменти или общежития със санитарен възел и в много случаи - с кухня и общо помещение. В работната оферта са описани и други удобства, с които можеш да разполагаш - интернет, телефон, пералня и др. Размерът на наема зависи от мястото, условията, както и общата пазарна ситуация на наемите в района. Средната седмична цена на наемите е между 60-100 USD на седмица. Сумата за наема често се изисква в брой, но може и да се удържа и от чека на студентите. При някои от нашите работни оферти работодателят осигурява безплатна квартира. Това звучи много страхотно, нали? Попитай за тези оферти в най-близкия офис на Viking!

В повечето случаи квартирата се намира на възможно най-близко разтояние до работното ти място. От твоята работна оферта ще разбереш дали тя е на същото място, на което се намира работодателя, дали ще се наложи да изминеш 5-10 минути пеша или ще трябва да използваш градски транспорт.

Искаш да имаш за съквартирант твой приятел от България? Няма проблем, ние можем да направим така, че да прекараш под един покрив WAT лятото си заедно с твоите приятели.

Self-arranged програма: Вече сам си си намерил работна оферта и това е страхотно! Трябва обаче да помислиш и за квартирата. Ако работодателят ти не осигурява такава, посъветвай се с него къде би било най-подходящо да отседнеш за лятото. Информация от местните ще ти е много полезна. Ако пък работодателят ти не може да ти помогне, интернет предлага всичко. Ние сме насреща и можем да ти предоставим контактна информация на студенти, които вече са били на WAT на същото място.

Ние ще се погрижим да спиш спокойно и уютно през лятото!


  Заплащането Медицинската застраховка  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 56 Оферти | Виж всички