За цялата цена на твоето пътуване Сподели

Знаем колко е важно за всеки участник в Work and Travel USA на Viking да предвиди и планува разходите си за програмата във времето.

Ние ти предоставяме пълен списък на таксите, свързани с програмата, които трябва да имаш предвид.

1. Цената на програмата

Зависи от вида програма, за който кандидатстваш. Актуалните цени на видовете WAT програма, можеш да видиш тук. Таксата се плаща разсрочено: при Premium програма първата вноска се изисква до три работни дни след подписване на договора, втората вноска преди кандидатстване по работни оферти, а третата - след получаване на работна оферта; при Self-arranged, програмата се плаща на две вноски - първата вноска до три работни дни след подписване на договора, а втората вноска след като е одобрена работната оферта и предстои издаване на DS-2019. Разбери какво включва всеки вид програма: Premium, Self-arranged.

2. Такса за обработка на документи

  • 49 BGN

3. Такса SEVIS от 35 USD

4. Цената на самолетния билет

Като WAT агенция, Viking ползва преференциални цени от авиокомпаниите за своите участници, с цел да осигури най-изгодни цени. Цените на билетите варират в зависимост от дестинацията, авиокомпанията и времето на закупуване на билета. Могат да варират ориентировъчно между 650-730 EUR (Ню Йорк, Вашингтон), 700-750 EUR (Чикаго, Бостън) или около 1000 EUR (Аляска). За конкретната цена на твоя билет, разгледай цените на нашата търсачка

5. Такса за интервю за J1 виза в размер на 160 USD

 

6. Държавният департамент на САЩ съветва:

Държавният департамент на САЩ съветва студентите по програмата да разполагат с 1000 USD , за да покрият разходите с до получаването на първата заплата.

7. Допълнително

Пълната банкова информация на Viking, както и на Посолството на САЩ в София, България, можеш да намериш тук.


  Тест по английски език Начини за намиране на работа  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 56 Оферти | Виж всички