SEVIS Сподели

SEVIS е интернет-базирана електронна система за поддържане на информация за чуждестранни студенти (F1 и M1 визи) и  посетители по обменни програми (J1 визи). SEVIS дава възможност за електронно предаване на информация и уведомления за събития между спонсори, училища, Държавния департамент на САЩ и имиграционни служби по време на престоя на студента или посетителя по обменна програма в САЩ.

Всеки участник в програмата Work and Travel USA трябва да заплати такса SEVIS в размер на $35 преди явяване на интервю за виза в американското посолство.

След пристигането си в САЩ всички участници в програмата трябва да се регистрират в SEVIS системата в рамките на 7 дни. Регистрацията става чрез уебсайта на спонсора, в графа Validate your visa или Arrival check-in. При неизпълнение на регистрацията, спонсорът може да прекрати програмата на участникa.

Освен първоначалната регистрация, всеки участник в програмата Work and Travel трябва да докладва на своя спонсор на всеки 30 дни до края на програмата си и да обновява статуса си в системата SEVIS чрез уебсайта на спонсора, в графа Monthly check-in. При неизпълнение на Monthly check-in програмата на участника може да бъде прекратена.


  Какво е DS-2019 Самолетният билет  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 56 Оферти | Виж всички