Предимствата на Viking Сподели

Избирайки да участваш с Viking , получаваш:

ГОЛЯМ ИЗБОР - ОФЕРТИ / УСЛОВИЯ / 

Избора са състои:

Работните Оферти от пет спонсора;

Условията за участие в Self Arrange програмите на 2 спонсора;

Точно така ,ние сме представители на 5 спонсора.

 

Ние можем да ти предложим да прекараш лятото на места като Дестин Флорида , Оушън Сити Мериленд , бреговите ивици на Северна и Южна Каролина,горите или плажовете на Ню Джерси ,Кейп Код , невероятно красивите малки градчета в Мейн ,работа в курортите на Колорадо на 3000м надморска височина,Минесота,Уисконсин,различни малки градчета по вътрешното море на САЩ (Големите езера) ,Монтана,Уайоминг,Юта ,Аризона Невада,Вашингто и до Аляска.

КОМПЕТЕНТНОНО ОБСЛУЖВАНЕ

Вече 17 години Viking предлага програмата Work and Travel USA

Осем служители в седем офиса на териториите на три държави ( България, Македония и Хърватска ) предлагат различните варианти на програмата на шест спонсора.

СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ

Ние записваме и изпращаме по малък брой студенти ,което ни позволява внимателно да подберем учасниците ,както и да им предложим несравнимо разнобразие на варианти за тяхното американско лято.Нашите участници не ходят на големи срещи с работодатели ,кадето трябва да се конкурират за 3-4 атрактивни позиции с още стотина участници.Техните интервюта се провеждат в нашият офис или от вкъщи.Нашите работодатели са по малки и могат да предложат повече часове и по добри условия,нерядко часовете стават 50 още през първата седмица на Юни.

УДОБСТВО И СПЕСТЕНО ВРЕМЕ

Всеки наш участник разполага с личен профил  както при нас така и на страницата на неговия Спонсор.Използвайки свойте профили ,всеки от нашите участници получава удобство и пести времето си.

ПО ДОБРИ ФИНАНСОВИ УСЛОВИЯ

Когато правиш  инвестиция в програмата от $2500 ,най важното е да отидеш на точното и желано място.Изборът и по малката конкуренция между нашите клиенти драстично увеличават шансовете за едно чудесно лято и незабравими мигове на всеки наш учасник в програмата.

ПРОЗРАЧНОСТ И КОНКУРЕНТНА ЦЕНА НА САМОЛЕТНИЯ БИЛЕТ

Голямата разлика между Викинг и останалите: Нашите цени на самолетни билети са видими във всеки един момент на нашата търсачка тук

Освен тези цени ние предлагаме и специалните студентски и младежки тарифи на Air France , KLM , Delta , Alitalia , British Airways , Turkish Airlines

Предимствата на тези тарифи са : безплатна промяна на дата и летище,пълно възстановяване на цената на билета в случай на визов отказ ,допълнителен багаж.

В последните два сезона хит между нашите македонски и хърватски учасници е тръгване от Белград.Цените са до 300 евро по изгодни в сравнение с идентични полети с тръгване София.

Ние предлагаме и трансфер от/до летището в Белград

РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ

- Цената на Premium програмата е разделена на три вноски

- Цената на Self Arrange/Independent  програмата е разделена на две вноски

- Цената на самолетният билет  е разделена на две вноски

СИГУРНОСТ НА ТВОЯТА ИНВЕСТИЦИЯ

Избирайки Visa Safety и Money Protect ще получиш цялата заплатена сума за програмата,SEVIS и таксата за американско интервю в случай на визов отказ

А ако промениш плановете си ,дори след като си получил американска виза опцията Program Payback ти гарантира пълно възстановяване на цената на програмата,SEVIS и таксата за американско интервю.

ЗДРАВНА ЗАСТРАХОВКА ЗА ЦЯЛАТА ПРОГРАМА

Два от нашите партньори (Spirit , Geovision) предлагат пълна здравна застраховка за целия период на престой.

 

 


  Цена на програмата до 31.12.2020 Условия,документи и етапи на програмата  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 56 Оферти | Виж всички