Необходими документи за Work and Travel Сподели

Това, което ще е необходимо да си приготвиш, е:

  • 2 снимки на бял фон с размери 5x5 см и дигитална снимка с размер 600 пиксела x 600 пиксела (стандарт за виза)
  • валиден международен паспорт – при участници, които не са български граждани, валидността на паспорта трябва да е поне с 6 месеца по-дълга от крайната дата на програмата
  • по 1 копие от всички предишни визи за САЩ ( при наличие на такива и ако не са в настоящия ти паспорт)
  • лична карта
  • 2 уверения от университета, че си студент редовно обучение
  • актуално CV на английски език с усмихната снимка
  • мотивационно писмо на английски език

В офис на Viking ще попълниш документи за участие в WAT програмата - Application form,  договор с Viking и договор с твоя Спонсор. Разбира се, ние сме насреща, ако имаш някакви въпроси или затруднения при попълването.


  Цена на програмата до 31.03.2017 Автобиография, мотивационно писмо и регистрационна форма  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 106 Оферти | Виж всички