Туристическа и бизнес визи за САЩ Сподели

Viking предлага съдействие при подготовката на документи за кандидатстване за визи за САЩ за пътуване с цел туризъм, посещение на роднини и приятели или бизнес (виза тип B1/B2).

Какво предламе ние?

  • консултация относно необходимите документи за представяне при кандидатстване за виза;
  • попълване на DS-160;
  • насрочване на интервю за виза в зависимост от наличните дати за удобен за клиента ден и час;
  • подготовка и комплектуване на всички необходими документи;
  • организиране на доставката на визата на клиента до избран от него адрес или до офис на TNT.

Колко струва услугата?

Услугата на Viking за съдействие при кандидатстване за виза струва 49 лв. За разлика от други агенции, при нас цената на услугата не е обвързана със закупуването на самолетен билет чрез Viking.

Колко струва и къде да платиш за визата?

Таксата за виза тип B1/B2 е 160 USD и се заплаща в левове само в клоновете на Банка ДСК. За да заплатиш таксата трябва да принтираш 2 пъти вносната бележка от тук(задължително), като обърнеш внимание на датата на валидност на бележката (таксата няма да може да бъде заплатена след изтичане на валидността на бележката и ще бъде необходимо разпечатване на нова бележка). При затруднения с отварянето на файла и разпечатването на бележката, можеш да се обърнеш за съдействие към нашите офиси. А най-близкия клон на Банка ДСК, можеш да намериш тук.

Какви са необходимите документи, които трябва да предоставиш в офис на Viking?

  • Валиден международен паспорт (оригинал) - за български граждани валидността на паспорта трябва да покрива планирания престой в САЩ, като няма минимален срок на валидност след датата на отпътуване от страната;
  • 1 снимка - стандарт за виза (на бял фон с размер 5х5 см и дигитална снимка с размер 600х600 пиксела и не повече от 240 KB);
  • Разписки за платена такса за визово интервю, необходими за запазване на дата за интервю и приложими към документите за кандидатстване. Моля, обърни внимание, че насрочване дата за интервю не може да стане в същия работен ден, когато е направено плащането на таксата, а след 13ч. на следващия ден, тъй като е необходимо техническо време за обработване на плащането.

Каква информация трябва да предоставиш с цел попълване на DS-160?

  • имена, адрес, телефонен номер, електронна поща и статут на лицето, което желаеш да посетиш в САЩ;
  • адрес (име, адрес и телефоннен номер на хотел), на който ще пребиваваш по време на престоя в САЩ;
  • имена и дата на раждане на родители, съпруг/а, деца;
  • име, адрес и приблизителни дати на посещение на средни и висши учебни заведения, които си посещавал;
  • име, адрес и телефон на фирмата/организацията, в която работиш/учиш в момента;
  • име, адрес, телефон на предишни местоработи и приблизителни дати на започване и приключване на работата;
  • номер и дати на издаване на предиши визи за САЩ (ако има такива);
  • дати на последните 5 влизания в САЩ (ако има такива);
  • имена, адрес, телефонни номера (и електронна поща) на двама приятели в България.

 След колко време се издава визата и как се получава?

В случай, че си бил одобрен за американска виза, обикновено тя се издава в рамките на 2-3 работни дни. За получаването на паспорта, е необходимо при насрочване на интервюто в наш офис да посочиш предпочитаният от теб вариант за получаване:

  • от офис на TNT - безплатно, или
  • до адрес, посочен от клиента - срещу допълнителна такса към куриерската фирма, в размер на 10 лв.
Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 106 Оферти | Виж всички