Основни цели и стъпки на Go Campus Сподели

Go Campus е академична програма, предназначена за чуждестранни студенти, за да могат да получат възможност да придобият образователна степен и стипендия в избрани акредитирани колежи и университети в Северна Америка.

Програмата включва три основни цели и стъпки:

  • Да привлече, подбере и да подготви участниците в Go Campus, които са подходящи за обучение в колежи и университети в Северна Америка.
  • Да осигури на колежи и университети добри студенти, посветени на академичния и културен живот.
  • Внимателно да съотнесе профила на участника с философията на институцията, като се вземат предвид мястото, преподавателите, социалните фактори, цената, размера, престижа, държавни срещу частни институции, живота в кампуса, религиозната принадлежност и др.

Стипендиите се присъждат въз основа на потенциала на всеки студент, пълен комплект документи за кандидатстване и мотивация да се присъединят към общността на кампуса.

Отлично владеене на английски език не е задължително за участие в програмата Go Campus. Участниците имат достъп до курсове по английски като втори език (ESL ), които им позволяват да преминат пълния курс на обучение в избраната от тях дисциплина и да придобият тяхната университетска степен.


  Ползите от Go Campus Институции, които участват в Go Campus  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 50 Оферти | Виж всички