Животът в кампуса Сподели

Целият процес по обучение не може да бъде изчерпан само в класната стая. Той е много повече от това. Животът в кампуса включва съжителстване със съквартирант за първи път,   спортуване или посещаване на спортно събитие, или превръщането на студента в репортер за университетския вестник.

Go Campus насърчава неговите участници към по-активно участие в различни студентски дейности, за да се развиват личните си умения, които могат да бъдат придобити единствено при студентския живот в кампуса.

Студентският живот в кампуса е свързан с редица възможности, които са на разположение на всички студенти. Има много различни извънкласни клубове и организации, голямо разнообразие от университетски отбори и спортни клубове. Животът извън класната стая е динамичен и стимулиращ, като позволява на всеки студент да има активна роля в "живота" на колежа или университета.

Рекреация и спорт

Спортовете на територията на университета са чудесен начин за чуждестранните студенти да се сприятелят, да се забавляват и да си направят добра тренировка. Повечето от американските колежи и университети предлагат лиги за мъже, жени и смесени такива, както и групи за всички нива на умение. Участието в тези дейности дава възможност за развитие на цялата общност на кампуса, както и за лични постижения.


  Go Campus Визи и SEVIS Go Campus Здраве и безопасност  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 50 Оферти | Виж всички