Защо да учиш в Северна Америка Сподели

Световно признати и престижни институции

Северноамериканските университети са международно признати за тяхното качество на обучение, съоръжения и ресурси. Образователните степени са широко признати в рамките на националните и международни пазари на труда.

Животът в кампуса

Целият процес по обучение не може да бъде изчерпан само в класната стая. Той е много повече от това. Животът в кампуса включва съжителстване със съквартирант за първи път,   спортуване или посещаване на спортно събитие, или превръщането на студента в репортер за университетския вестник. Go Campus насърчава неговите участници към по-активно участие в различни студентски дейности, за да се развиват личните си умения, които могат да бъдат придобити единствено при студентския живот в кампуса.

Много възможности за образование

Институциите в Северна Америка предлагат голямо разнообразие от специалности на всички степени, което ги прави много привлекателни за чуждестранните студенти, за да проучат  различните алтернативи.

Стипендиантски програми

Go Campus използва своята широка мрежа от партньорски институции, за да се намерят подходящи възможности за университети и стипендиантски програми,  традиционно ограничени до живеещите в Северна Америка.


  Институции, които участват в Go Campus Go Campus Академия - ESL  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 50 Оферти | Виж всички