Защо да работиш в Мейн Сподели

Има много причини, поради които трябва да избереш Мейн за твоето WAT лято!

Някои от тях са изброени по-долу:

 1. Мейн е сред щатите с най-ниска престъпност в САЩ.
 2. Мейн се намира на два часа път с Amtrack влак или с автобус от Бостън, родното място/люлката на американската култура/демокрация.
 3. Спонсорът и неговите работодатели приемат студентите с УВАЖЕНИЕ и като част от СЕМЕЙСТВОТО.
 4. Мейн предлага гарантирано чисти, безопасни и на достъпна цена квартири, удостоверено в писмена форма.
 5. Повечето от работодателите се намират в изключително популярните курортни зони Bar Harbor и Old Orchard Beach, Maine.
 6. Хората в Мейн изпитват специална "радост от живота", която всички те излъчват.
 7. Нашият Спонсор предлага на J-1 студентите програма за НАГРАДИ, която възнаграждава доброто изпълнение на работата и позитивното/адекватно поведение в квартирата със седмичен жребии, чрез който кандидатите печелят храна и електронни награди, и в края на лятото чрез томбола се раздават големи награди като през миналото лято 3 компютъра, 4 таблета, 2 DVD плеъра и 6 дигитални фотоапарата.
 8. Представителят на Спонсора работи в тясно сътрудничество с Viking, твоето семейство, работодателя и наемодателя, за да ти осигури едно невероятно от културна и финансова гледна точка WAT лято в Мейн.
 9. Както бе споменато по-горе, Old Orchard Beach се намира на два часа път с Amtrack влак от Бостън на добра цена, докато Bar Harbor е дом на един от националните паркове на Америка - Национален парк Акадия.
 10. Местната курортна зона има държавни общности, които с готовност приветстват и приемат чуждестранни студенти в техните общности.
 11. Мейн се състои от много малки, консервативни общности, от които най-големият град има общо население под 50 000.
 12. От момента, в който пристигнеш в САЩ и се отправиш към работното ти място в Мейн, ще имаш защитна мрежа, която има за цел да направи твоето пътуване безопасно и отплащащо се.
 13. Всеки студент, който иска втора работа може да си намери втора работа.
 14. Представителят на Спонсора и местните сътрудници ще бъдат там, за да ти помогнат в случай на нужда. Това е много успокояващо както за студентите, така и за техните родители. Следователно, никога няма да се чувстваш сам в Мейн.