Виза за Тайланд Сподели

Viking предлага съдействие при подготовката на документи за кандидатстване за визa за Кралство Тайланд  за пътуване с цел туризъм.

Какво предламе ние?

  • консултация относно необходимите документи за кандидатстване за виза;
  • комплектуване на всички необходими документи и тяхната обработка в Консулството;
  • заплащане на такса за туристическа виза с еднократно влизане;
  • организиране на доставката на визата на клиента до избран от него адрес.

Колко струва услугата?

Услугата на Viking за съдействие при кандидатстване за виза струва 99 лв. с включена такса за туристическа виза с еднократно влизане.

Къде да платиш за услугата?

Плащанията се извършват по банков път по сметка на Viking.

Какви са необходимите документи, които трябва да предоставиш в офис на Viking?

  • Валиден международен паспорт (оригинал) с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството;
  • 1актуална снимка паспортен формат;
  • Копие на самолетните или други билети;
  • Копие на резервация за хотелско настаняване по време на планирания престой;
  • Попълнен формуляр за кандидатстване за виза, предоставян от нашите служители.
След колко време се издава визата и как се получава?

Визата обикновено се издава в рамките на 5-8 работни дни. За получаването на паспорта, е необходимо в наш офис да посочиш предпочитаният от теб вариант за получаване:

  • от офис на Viking, или
  • до адрес, посочен от клиента чрез куриерска услуга.

За какъв период е валидна визата?

Визата е със срок за влизане в страната  до 3 месеца след издаването. Валидноста и е 60 дни от датата на влизане в Кралство Тайланд.


  Зелена карта Самолетни билети  

Кандидатствай Online Сега!


Топ Оферти 106 Оферти | Виж всички